Balneari-hotel Ra

Establiment exclusiu d’alta qualitat, resultat de la cuidada rehabilitació de l’Antic Sanatori de Sant Joan de Déu, unit a un modern projecte arquitectònic que fan del seu conjunt un magnífic marc on gaudir de la veritable Talassoteràpia a primera línia de mar i de gaudir d’un esplèndid entorn natural i un microclima Mediterrània molt estable durant tot l’any.

En primera línia de mar de l’exclusiva Costa Daurada i a només 40 minuts de la fabulosa ciutat de Barcelona s’aixeca un Majestat edifici històric del 1929 el qual després d’una acurada renovació guardonada amb un prestigiós premi d’arquitectura, va obrir les seves portes el 2004 donant lloc a un luxós hotel inspirat en el benestar i la relaxació.

Ra Wellness és un autèntic centre de talassoteràpia i rejoveniment on els beneficis per al seu cos i la seva ment són infinits. 7.200 m2 dividits en 4 plantes on podreu descobrir el centre de ayurveda, rejovenir-se amb “The Art of Beauty” i els seus selectes productes de la Prairie, deixar-se mimar amb tractaments revitalitzants de talassoteràpia, o posar-se en forma amb una sessió de training amb els nostres entrenadors personals. Els nostres més de 60 tractaments, 48 cabines de tractament, 15 d’estètica, atenció mèdica i uns exclusius paquets amb allotjament ens posicionen com un dels millors centres de talassoteràpia d’Europa.

El balneari-hotel Ra és a 4 km. del restaurant La Bota.

http://www.lemeridienra.cat/