Història

La idea del Restaurant va començar a gestar-se a principis dels anys seixanta. En els seus orígens, “La Bota” era una estructura molt més rústica i senzilla que l’actual. Es va crear a partir d’una bota o barril com a part central de l’edifici, a la qual es varen afegir, amb el pas dels anys, les successives reformes i ampliacions. “La Bota” és autèntica, amb una antiguitat aproximada de 200 anys. Fou construïda amb fusta de roure americà i té una capacitat per a 60.000 litres de vi.

Per traslladar-la i instal•lar-la, des de l’antic lloc on era fins al lloc que ocupa avui, es va haver de desmuntar peça a peça, ja que el celler on es trobava es va construir força després i no hi va haver manera de poder-la treure sencera per la gran porta que hi havia a l’entrada.

Submergir-se doncs, a través de les portes d’un restaurant tan peculiar i amb tan d’encant, és com endinsar-se en un viatge fantàstic per la història, a través del gust, l’olfacte, el tacte, l’oïda i la vista. I és, despertant la sensibilitat d’aquests sentits, com els aliments senzills i quotidians acaben transformant-se en menjars màgics i inoblidables.

Disposem de preciosos i lluminosos menjadors, des de la saleta per a 12 comensals -a l’ interior de la bota- fins a un gran espai per a 100 comensals. A l’estiu també obrim la terrassa per dinars i sopars. Tot els espais resulten summament entranyables i acollidors, i s’hi poden fer àpats de negocis, reunions amb amics, celebracions familiars, així com gaudir d’un sopar íntim en taules espaioses.