Com arribar-hi

Des de Barcelona per l’autopista AP-7 agafi la sortida 31 i incorpori’s a l’N-340 en direcció a Tarragona. A la rotonda agafi la primera sortida a la dreta en direcció a Coma-ruga. Segueixi tot recte sense deixar la nacional fins a arribar a l’Arc de Berà, una rotonda amb el fabulós arc romà del segle I dC. A la rotonda faci un gir de 360º i torni per la mateixa nacional en direcció contrària, és a dir, en direcció a Barcelona. Atenció,  just després de girar trobarà un carril a la seva dreta que el desviarà de la nacional i el conduirà directament al restaurant. El restaurant disposa d’un pàrquing privat.

Des de Barcelona per l’autopista C-32: agafi la sortida 2 i incorpori’s a l’N- 340 en direcció a Tarragona. A la rotonda agafi la primera sortida a la dreta en direcció a Coma-ruga. Segueixi tot recte sense deixar la nacional fins a arribar a l’Arc de Berà, una rotonda amb el fabulós arc romà del segle I dC. A la rotonda faci un gir de 360º i torni per la mateixa nacional en direcció contrària, és a dir, en direcció a Barcelona. Atenció, només just després de girar trobarà un carril a la seva dreta que el desviarà de la nacional i el conduirà directament al restaurant. El restaurant disposa d’un pàrquing privat.

Des de Tarragona per l’autopista AP-7: agafi la sortida 32 i incorpori’s a l’N- 340 en direcció a Barcelona. Segueixi tot recte sense deixar la nacional fins a arribar a l’Arc de Berà, una rotonda amb el fabulós arc romà del segle I dC. Atenció, continuï recte i just en el moment de deixar la rotonda trobarà un carril a la seva dreta que el desviarà de la nacional i el conduirà directament al restaurant. El restaurant disposa d’un pàrquing privat.

Per l’N-340: tan sols ha de tenir en compte, en deixar el desviament cap al poble de Roda de Berà, la rotonda amb el fabulós Arc de Berà, un arc romà del segle I dC. Atenció, continuï recte i just en el moment de deixar la rotonda trobarà un carril a la seva dreta que el desviarà de la nacional i el conduirà directament al restaurant. El restaurant disposa d’un pàrquing privat.