Cuina

El patriarca de la família, gourmet apassionat, sempre ens deia: “Cuinar és l’art de saber combinar en la seva justa proporció els aliments més suculents d’un ben assortit rebost, per elaborar-los amb sàvia paciència i servir-los en un plat”.

El cert és que, al principi, la tècnica culinària era molt senzilla i poc complexa, i la paciència, poca, encara que la selecció dels productes es va fer sempre amb la major cura i atenció. Ha estat al llarg de tots aquests anys que hem anat creant les nostres actuals marques d’identitat. Cuina de mercat, fresca, sense greixos i sense grans complicacions, per satisfer la demanda actual, basada sempre en la qualitat dels ingredients i elaborada impecablement segons la tradició culinària de la zona.

La cuina destaca pel seu estil mediterrani, amb gran influència de la cuina catalana.

Es poden degustar gran diversitat de plats, des d’arrossos fins a peixos, passant per excel·lents carns. És una cuina dirigida sempre per grans professionals i supervisada per algun membre de la família, i mai hem deixat de fer plats tradicionals com l’esqueixada de bacallà, l’escalivada, el xató, els calçots, els cargols a la llauna, etc. També hem anat innovant amb plats com la tempura de gambes, l’amanida tèbia de pop i verduretes, el carpaccio de llagostins, el bacallà amb mel o amb allioli de peres, etc. Tampoc hem deixat passar modes com el filet al foie o els espàrrecs verds a la brasa, i per descomptat continuem fidels a la nostra brasa de carbó d’alzina on a les carns tradicionals se’ls aconsegueix donar un punt exquisit. Cal destacar els peixos frescos, tant en salsa com a la graella, són un referent a la zona ja que tenim la sort d’estar molt a prop de les llotges de Tarragona i Vilanova i la Geltrú.

A la nostra carta de vins podran trobar més de 100 referències, des de les últimes novetats fins als clàssics imprescindibles amb representació de la majoria de denominacions d’origen espanyoles.