El Vendrell

La cultura és un exponent molt important d’aquesta vila tant des del vessant associatiu com per l’oferta de museus, cicles de música, teatre i altres activitats culturals.

Per exemple, l’Auditori Pau Casals és situat al barri marítim de Sant Salvador, davant per davant de la Casa Museu Pau Casals. És d’una estructura moderna i àgil, pensada per a la funció bàsica que havia de complir, la de sala de concerts.

El Museu Deu fou inaugurat l’any 1995 a la vila del Vendrell. S’ubica en una antiga casa senyorívola completament remodelada en el seu interior per tal d’acollir les quatres sales d’exposició. El conjunt d’obres que s’hi exposa fou donat per l’antic notari de la vila, el senyor Antoni Deu Font, el qual va arribar a reunir més de 2.800 peces entre pintura, dibuixos i aquarel·les; escultura; vidre de Nancy i vidre bufat català; ceràmica contemporània, rajoles d’arts i oficis i pots de farmàcia; morters gòtics; mobiliari d’època; art religiós format per peces d’orfebreria, talles religioses, catifes, bacines, casulles, reliquiaris, rosaris…

Situades a 3,5 km de la vila, les platges dels barris marítims de Sant Salvador, Coma-ruga i el Francàs constitueixen una de les principals atraccions del municipi.

La vil·la del Vendrell es troba a 6 Km. del restaurant La Bota.

www.elvendrellturistic.com